Hvem står for rengøringen hjemme hos jer?

I gamle dage var der ikke meget snak. De faste kønsroller gjorde, at manden gik på arbejde mens kvinderne stod for madlavning, tøjvask og rengøring. Sådan er det på ingen måde mere – hverken i København, eller i resten af landet. Her er det mindst lige så normalt, at det er manden i forholdet som står for rengøringen, som at det er kvinden der står for rengøringen. Dette kan hurtigt lede til skænderier, hvis man vælger at deles om den sure tjans. For ærlig talt, hvem glæder sig ligefrem til at støvsugeren og gulvmoppen skal frem næste gang? Ikke mange i hvert fald.

Gør som andre i København – betal dig for rengøringen

Der er dog ingen grund til at komme op at toppes med kæresten eller konen, over noget så triviel som rengøring. Bor du nemlig i København, er det muligt for dig at købe dig til rengøring hos en professionel udbyder, til en fair pris. Der findes nemlig mange rengøringsselskaber som tilbyder rengøring i København, hvilket er med til at sikre gode priser på rengøringsydelser. Sørg dog for at vælge et rengøringsfirma, som lægger særlig vægt på at foretage privat rengøring. Der er nemlig stor forskel på at foretage rengøring i København hos firmaer om natten, og så at foretage rengøring hjemme hos privatpersoner.

Hvad koster Rengøring i København?

Priserne på rengøring i København, kommer selvfølgelig meget an på hvad du skal have gjort rent, og hvor tit. Husk dog på at professionelle rengøringsfolk, tit når langt længere på en times arbejde, end du selv ville have gjort, såfremt at du valgte at stå for rengøringen selv. Normalt vil en rengøringsdame kunne klare rengøring af en mindre lejlighed i København, på omkring et par timer. Får du gjort rent hvert 14. dag, vil det betyde at rengøring kan gøres for ca. 1200 kroner om måneden – rengøringsselskaberne ligger nemlig typisk på omkring 300 kroner i timen, hvis man regner kørsel, rengøringsmidler og forsikring med.